• zonder lief

    Jaren zonder lief. Ik ben nog altijd op zoek naar iemand die bij me past. Het kan best lastig zijn als de hormonen toeslaan en de drang naar een meid hoog is. Als je dan al die mooie lieve mokkeltjes op straat ziet, zonder vriendje, dan begint het weleens te kriebelen. Als het kriebelt moet je sporten...

    Jammer dat zoiets moois, en in wezen helemaal gratis, zo moeilijk te verkrijgen is. Ik ben er niet de persoon voor om mijn geldbeugel boven te halen voor wat gratis hoort te zijn. Niet met computers en zeker niet met de vrouwen! Al bestaat er in deze wereld van alles een tweede circuit waar minder eerlijke lieden zichzelf verrijken met onfrisse praktijken die niet hard genoeg bestraft kunnen worden.

    Ja dit schrijven lucht op, doet mijn hormonenspiegel stabiliseren en maken mijn hoofd weer klaar. Twee zaken waar ik afgelopen maanden enorm mee sukkel: een onfris hoofd en veranderlijke hormonen. Wellicht zal het voorjaar hiermee te maken hebben. We zien wel hoe het verder loopt; happy people have no stories zoals Therapy? het zingt.