• Life is a bitch

    Vandaag ben ik bezig geweest met het installeren van printer/copier op de computers. Problemen met het draadloze netwerk alom. Computer verplaatst, hielp geen haar. Een accesspoint op een ander kanaal gezet. Het ene probleem opgelost, het andere blijft aanslepen als een ziekte. Kijken hoe ik eruit kan geraken.

    Deze avond op gesprek geweest zowat over van alles gepraat: meisjes, ma, pa hoe ik me voel. Eros en de eenzame man kwam tersprake. Ik kan niet klagen, het gaat redelijk goed de laatste dagen. Nu nog wat tikken op de computer. Hopelijk is het weer morgen wat beter. Want to ride my bicycle. Achterstallig werk te doen: papieren voor mijn bijberoep invullen, naar de apotheek om medicijnen en de bak van mijn autodeur lijmen. Weeral een boeiende dag meegemaakt en plannen voor morgen gemaakt, het kan niet op.

  • Zonder geloof

    Ik zit hier te tikken achter mijn computerscherm. Een mens leeft van hoop in deze donkere dagen. Hopend dat het weldra beter wordt en we de zon zullen zien. Daarnet aantekeningen genomen rond een nieuw literair project: Het Voltooid Testament. Hoe geloof de geschiedenis mede heeft bepaald. Later meer hierover, het is een werk in uitvoering. De eerste steenlegging is reeds gebeurd. Nu volgt de volharding en het doorzettingsvermogen het geheel af te werken.

    Ik kan niet klagen vandaag, zo heb ik toch het een en ander uitgestoken: boodschappen gedaan, eten gemaakt, auto gewassen. Zelfs nog tijd gehad om Brusselmans te lezen. Hoe geniaal hij wel is. Geniaal gek dat je het leest, dat je zijn gezwets blijft aanvaarden. Nu is het aan mij om te tonen dat ikzelf half gek ook wat in mijn mars heb.