• Abnormaal aangetrokken tot zonde

  De titel zijn niet mijn woorden maar die van Tori Amos. Even twijfelde ik of ik niet Tom Buffalo zou opleggen. De vrouwtjes genieten mijn voorkeur ik kan er niet aan doen, het is sterker dan mezelf. Alle vrouwen in verschillende formaten, kleuren en geuren. Eéntje is genoeg maar helaas ben ik zonder meisje.

  Zaterdag met een vriend iets gaan drinken in de Zwerver. Wat later op de avond komt er een kennis binnen met zijn vriendinnetje die ik herken van vroeger. Ik heb eens tijdens een optreden dichtbij haar gestaan en haar warmte opgezocht. Net niet fout - was het maar zonde. Zo probeer ik warmte en aandacht van jonge vrouwen te stelen. Shame on me.

  Tori Amos heb ik zien optreden op het Dranouter Folkfestival, een grote madam met een prachtige stem (en niet alleen dat was prachtig). We stonden nogal vooraan en hadden een goed zicht op de pianospelende Tori. Ik kwam tot de ontdekking dat ik heel wat liederen niet kende alhoewel ik verschillende cd's van haar liggen heb.

  Nog steeds in de ban van de Millenniumtrilogie. Vandaag om de film geweest Mannen die vrouwen haten. Ik kan niet wachten tot de volgende films in de cinema komen. Dat moet omstreeks begin volgend jaar zijn volgens de nederlandstalige site. Ik kijk er in ieder geval naar uit. Verder zien we wel wat 2010 ons brengen zal.

 • Reken maar uit

  Donderdagavond Kerstmarkt op school en nadien met de juffen op stap. Gaan eten in de Italiaan, lekker en teveel. Wat luisteren en kletsen over het werk, de kinderen en diets meer. Op een treffelijk uur thuis. Vrijdagvoormiddag naar Vivès gaan werken en 's avonds naar Fêtes d'hiver in Terminus. Goeie muziek, op het gemak een pintje drinken en dichterbij de vrouwtjes proberen te komen.

  Ondertussen is het vakantie en zit ik achter mijn laptop. Gisteren Windows 7 geïnstalleerd alles ging vrij vlot. Tot ik vaststelde dat de upgrade van Vista naar 7 de Grubloader vernietigd had. Nog wat opgezocht en geprobeerd; niks dat lukte. Tot ik vandaag nog een poging ondernam. Alles is weer dik in orde. Daarnet iTunes teruggezet en werkt mij laptop als nooit tevoren.

  Donderdagavond kerstavond bij de broer. Nog gaan kijken voor cadeaus voor de kinderen. Even checken wat dat mag kosten. Uitgaven van vorig nieuwjaar natrekken. Hopelijk klaart het weer wat uit zodat we geen gevaarlijke gladde wegen opmoeten. Ja het is winter en alles ligt nog wit. Tijd om te slapen en tijd om te lezen. Ik ben bezig aan het laatste deel van de Millennium Trilogie: Gerechtigheid. Ik had niet verwacht dat het zo vlot zou lezen.

 • Halfweg december

  Op een van de scholen een hele rare toestand. Geen mogelijkheid meer tot downloaden en uploaden via het internet. Ik snap er niks van; er moet wel een aardig virus of trojan aanwezig zijn. Hopelijk kan Bureaucenter er een mouw aanpassen en wel zo snel mogelijk. Ik hou niet van zo een toestanden.

  Verder ben ik in de ban van Stieg Larsson. Aan het tweede deel bezig van de Millenium Trilogie. Nog een beetje typen en dan verder de avonturen van Lisbeth en Mikael volgen. Ik had het  niet verwacht dat de romans zo meeslepend zou zijn. Ik had ze meegenomen van een collega op school om te lezen.

  Ik vind het jammer dat ik de film Millenium niet gezien heb. Het heeft maar een haar gescheeld of ik was er naartoe geweest. Even kijken of ik de dvd kan vinden en ze thuis eens kan bekijken. Normaal zullen ze de twee andere boeken ook verfilmen. Ik kijk er alvast naar uit. Net zoals ik ook uitkijk naar de kerstvakantie.

 • Wat heet gelukkig zijn?

  Een beetje schrijven met Dido op de achtergrond: no Angel. Dat is een rustig muziekje om de dagelijkse beslommeringen te verjagen en nog wat achter de computer te zitten in een poging om één en ander op te schrijven. Ik had zo een goed gevoel deze avond en ja nog wat op MSN zitten kletsen met mensen die ik graag mag. Dat vind ik wel aangenaam.

  Gisteren is de sint langs geweest bij ons thuis. Reden om de nichtjes te vragen. Toen ze aankwamen gingen ze linea recta naar de living waar het speelgoed en de snoepjes stonden. Vijf minuten later waren ze al met de Playmobiles aan het spelen. Het zijn naarstige meisjes. Ze hadden bijna geen tijd om appeltaart te eten. De taart heeft het niet overleefd; we serveerden die met wat ijs. Lekker sneukelen. Ja gisteren voelde ik me in mijn element dit in tegenstelling met zaterdag tegen de middag.

  Ik zou het hebben over Therapy? en hun single Happy People have no Stories maar hoe langer ik hier zit te schrijven hoe minder relevant ik het vind. Nog even doortypen en straks nog wat tv zien het loopt al weer tegen bedtijd. Wat gaat de tijd toch snel, laat ik hier maar afronden. Stieg Larsson en de Millinium Trilogie liggen te wachten…