• Blauwe ogen

  Admiral Freebee in mijn hoofd en dito bluesgedachten. Wat doet een mens dan? Grijpen naar de pen om zijn gedachten te ventileren. In het weekend een kort tekstje geschreven over hoe ik me voelde. Daarna is het gemoed beter, kun je alles beter plaatsen. Waarvoor schrijven niet allemaal goed is. Ze zeggen wel eens wie schrijft die blijft. Hopelijk mag ik nog veel schrijven! Want ik wil nog lang kunnen blijven nadat ik het loodje erbij neergelegd heb.

  Van het schrijven aan het Voltooid Testament komt voorlopig niet veel in huis. Momenteel ben ik aan het lezen in Voorbij 2012 van Geoff Stray. Een megakanjer met alle eindetijdsvoorspellingen. Het zal allemaal wel niet zo een vaart lopen zoals velen beweren. Misschien een bewustzijnsverandering bij de mensen? Ach ja we zien wel wat 2012 voor ons in petto heeft. Niet al teveel vragen bij stellen. Dag per dag zien we wel hoe het verder gaat.

  Ondertussen blijf ik verder dromen van een meid met blauwe ogen, die aan mijn zijde door het leven stapt. Een mens kan ook niet alles willen hebben; bruine ogen zijn ook goed als ze maar twinkelen en blinken. Why worry now, there must be sunshine after rain... Op een dag zal alles er goed uitzien en dan weet ik waarvoor ik leef :-) Blue eyes...

 • Karma

  Ja de tweede week van de paasvakantie is voorbij gevlogen... Vrijdagochtend naar het casino van Oostende gereden om daar te helpen met de opbouw van Karmahotel. Op het gemak wat drank naar boven gebracht en helpen de bars te installeren. Een beetje sleuren en showen met allerhande materiaal. 's Avonds eerst naar het Manuscript geweest en daarna gaan eten in Pita Mama. Mijn buikje eens goed gevuld.

  Zondag maar half man in het kasteel van Aartrijke. Dat komt ervan als je de nacht voordien pas om drie uur in je bed belandt. Gelukkig niet al teveel gedronken en me geamuseerd achter de bar met mensen van Leffinge Leuren. De avond was snel voorbij. Ook nog de vrienden gezien. Zij tapten van elf uur tot  half zes. Dat zag ik toch net niet zitten. Zondagavond na het familiefeest thuis in de zetel in slaap gevallen. Maandag weinig zin om op te staan maar de werkdag toch goed doorstaan.

  Dankzij de stofwolk van de vulkaan op Ijsland zitten er een aantal collega's vast op hun vakantiebestemming. Best een grappige situatie: een paar dagjes extra verlof. Ja aan overmacht valt niet veel te doen. Hopelijk raken ze allen op een goede manier weer thuis.

 • Paasvakantie

  Wat vliegt de tijd toch snel. Van zaterdag tot en met woensdag in de Ardennen gezeten. Wat gewandeld en wat gefietst. Lekker gegeten en gedronken. Het was écht aangenaam eens in een andere omgeving te zijn, alles enkele dagen achter me te laten en eens niet te bloggen. Niet aan mail te hoeven denken noch aan computers.

  Vrijdag en zaterdag boodschappen gedaan en mijn planning opgesteld. Ik hoop dat ik alles rondkrijg deze vakantie. Het zal nog een drukke week worden. Vandaag en morgen zijn mijn nichtjes hier. Een beetje babysitten. Woensdagvoormiddag een begrafenis, na de middag foto's schieten voor een fotofilm en 's avonds een verjaardagsfeestje van mijn petekind die vijf wordt.

  Zo is het alweer donderdag zonder je het weet. Ik moet nog boodschappen doen  voor school. Vrijdag help ik met de opbouw van Karmahotel. Zaterdagvoormiddag en namiddag ben ik afgesproken op één van de scholen waar ik werk. 's Avonds tappen en zondag is er een familiefeest langs vaders zijde. Dan gaan we naar het kasteel d'Artrycke. Nog één nachtje slapen en het is weer werkweek.