Eén september

Nog één dag vakantie en dan mogen de kinderen weer naar school. Ondertussen alweer een week aan het werken om de computers in orde te zetten. Het lijkt wel een ziekte; elk jaar komen er computers bij het is amper te overzien hoeveel er nu onder mijn beheer staan. Ik moet dringend eens mijn lijsten updaten en mezelf ook :-)

Afgelopen weekend was vruchtbaar. Vrijdagavond wat gaan drinken bij een vriend, waarvan ik getuige was op zijn huwelijk. Zaterdag en zondag gelezen, geschreven en zelfs wat getekend. Hopelijk wordt het deze week een even vruchtbare week. Woensdagmiddag afgesproken met een collega om een laptop te bekijken die traag werkt, een avond afspraak met Vivès, zaterdagavond gaan babysitten en zondag een barbecue van LL.

Ik heb het in mijn hoofd gehaald om een iPod Touch aan te schaffen. Zogezegd zo gedaan, zaterdagmiddag naar Oostende gefietst en naar de Switch geweest. Hadden ze enkel nog het 64 Gb model. Dat was me toch te duur en vertelden ze me dat er woensdag 1 september een AppleEvent is waarin de nieuwe iPod Touch worden voorgesteld. Even wachten dus… we zien wel hoe de prijzen staan en wanneer ze beschikbaar zullen zijn.

De commentaren zijn gesloten.