Raak mij aan…

Het is wachten op de nieuwe iPod Touch (4g). Deze week zou de verzending van Apple gebeuren. Even benieuwd of ik deze week er één kan bemachtigen; dat wordt de site van Switch in de gaten houden totdat ze de iPod op voorraad hebben. Misschien in het weekend? Dan stelt zich de vraag hoe ik het allemaal ga organiseren: op mijn PowerMac G5 kan ik geen iTunes 10 installeren (flauwe kul als je het mij vraagt). Daar staat evenwel een veertigtal gigabytes aan muziek op om nog maar te zwijgen van mijn collectie cd's die ik nog zal rippen.

Tijd om over te stappen op een NAS van Thecus? Een N0204 miniNAS zou niet misstaan op mijn bureau. Een paar schijven indraaien  van 500 Gb en configureren als RAID. Als je nog niet eens mag dromen? Rest me nog iTunes op mijn laptop te installeren en die gebruiken om de iPod van muziek te voorzien. De rest zien we wel hoe het lopen zal.

Daarnet even een telefoon gekregen van mijn dooppeter. Hij vroeg me hoe het op mijn werk ging. Nou ja dat vlot wel. Ik heb er genoeg. Allerlei vragen van collega's met betrekking tot hun computers. Verder nog gepraat over het publiceren van mijn boek. Ik vertelde hem dat ik het naar het tijdschrift De Brakkehond gemaild heb. Nu even afwachten. Hopelijk hoor ik iets rond december. We zien wel. Ondertussen werk ik wel verder aan het Voltooide testament.

De commentaren zijn gesloten.