Leffinge Leuren

Gisteren om het kweet-niet-welke-reden geen tijd gevonden om te posten. Een beetje moe na het werken, dan gegeten, nog wat zitten surfen en even tv gekeken. Blijkbaar vergeten dat het gisteren maandag, blogdag was. Enfin nog drie dagen te gaan en het is weer Leffinge Leuren. Altijd een heerlijk moment in het lopend kalenderjaar. Vanavond de aanhangwagen vol met elektrische spullen geladen. Morgen helpen opbouwen. Hopelijk houdt het weer zich wat koest. Een mooie septemberzon zou goed staan.

Het wordt absoluut een druk weekend: deze avond nog een telefoon van Vivès gekregen. Ik moet de site van speelvriendelijk aanpassen voor woensdag. Even zien of het me lukt. Het is een site waar ik niet alle rechten heb om die te beheren. Ze willen er een forum op plaatsten. We zien wel hoe het lopen zal. Dat is een werkje voor tussen de soep en de pattaten zoals ze dat zo mooi zeggen.

De nieuwe iPods willen maar niet binnenkomen in de Switch. Ze zijn nog niet beschikbaar. Ondertussen iTunes 10 op mijn laptop gezet en een 7-tal gig aan muziek gekopieerd. Zaterdag ging ik voor de kunstacademie werken; het is er niet van gekomen. Wat zitten dollen op mijn computers. 's Avonds dan gaan kijken naar Marieke, Marieke op het Filmfestival van Oostende. De Avant-première. Viel best wel mee. Nadien nog wat gaan drinken met de vrienden. Een gezellige avond.

De commentaren zijn gesloten.