De leegte

Vorige week keek ik uit naar Leffinge Leuren. Vandaag ben ik nog aan het bekomen. Na de festivalvreugde volgt de leegte. Nog voordat het festival begon zat ik er al door. Dinsdag, nadat we het elektrisch materiaal opgeladen hadden, nog een paar pintjes in de Zwerver gepakt. Eén van die dagen heb ik een verkoudheid opgelopen. Woensdagmiddag gaan helpen opbouwen. Donderdag was gewone werkdag en vrijdag weer opbouw elektriciteit. Nadat alle werk afgerond was de Grimbergen uitgetest, met twintig man een vatje geledigd. 's Avonds voelde ik me opeens mottig. Geen idee hou het kwam, opeens kwamen de pinten langs alle kanten en misschien was het dat, of een meisje dat ik zag kotsen in een vuilnisbak, wie weet wat het geweest was. Enfin, m'n laatste pils in de vuilnisbak gegooid en nog naar het optreden van Balthazar geweest en daarna naar mijn bed.

Zaterdag nog voor Vivès gewerkt en omstreeks een uur of half vijf naar de Zwerver gegaan. Mintzkov heb ik gemist; het laatste nummer van Teenagers in Tokyo meegepikt. Daarna was het de beurt aan Drums Are For Parades: het zwaardere werk met name. Op het terrein nog even Le Peuple De L'Herbe meegepikt voordat we moesten tappen in de Zwerver, niet veel werk. Een optreden van Imaad Wasif, was wel in orde maar loeihard. Gelukkig hadden we oordopjes.

Zondagmiddag kwart voor drie gaan tappen. Een bende ongeregeld aan de bar. Na The Black Box Revelation een overrompeling gekend. Ons er toch mooi doorgewerkt; daarna was het rustigweg verder werken tot ik omstreeks zeven uur weest eten ben. Daarna opgekrast en gaan kijken naar Admiral Freebee, schitterend optreden. Jammer dat hij eerder gestopt was met spelen voor Wilco, die was niet slecht maar den Admiral hoor ik liever. Zo werd het veel te snel elf uur, daarna nog wat pintjes gaan pakken in het café-restaurant en zo was Leffinge Leuren gepasseerd voordat je er werkelijk stil bij gestaan bent.

De commentaren zijn gesloten.