Het ijzer smeden terwijl het heet is

Het was me het weekje. Veel te doen op school, een mens zou bij momenten niet meer weten waar zijn hoofd staat. Gelukkig is alles op zijn plooi gevallen en zijn de bestellingen zo goed als rond. Nog eens kijken om Bingel op de verschillende scholen in orde te zetten. Het is eens zo en eens anders, ik mag van geluk spreken met zo een afwisselende job, dat kan niet iedereen zeggen.

Afgelopen vrijdag op stap geweest met een vriend. Gaan kijken naar een benefietoptreden voor 1212 in Oostende. Optredens gezien van Guy Swinnen en de laatste showband. Guy was in vorm maar de laatste showband kon me zo niet bekoren. Een leerkracht van het St Andreas teruggezien. Hij vroeg of ik nog schreef… Het niet al te laat getrokken, het was nog twaalf uur eer ik in bed lag. Zaterdag gaan helpen met de verbouwingen bij mijn broer in Varsenare. Het lijkt een beetje op een oneindig verhaal. Veel werk, nog heel veel werk, hopelijk krijgen ze het klaar voor eind december.

Zondag was er de laatste vergadering van Leffinge Leuren met een barbecue. Ik denk dat je het ijzer moet smeden als het heet is. Vraag dat maar eens aan de maten ;-) In het kort ging het hierom: een jongen staat te praten met een meisje en ze vinden elkaar wel leuk, waarom er dan niet aan beginnen? Het zijn mijn zaken niet maar als het aan mij lag dan zou ik het wel weten. Thuisgekomen omstreeks een uur of vijf en toen ik het avondmaal nuttigde voelde ik me niet kiplekker. Mijn boterham met paté is er weer uitgekomen; veel pinten drinken dat is toch niet zo aan mij besteed.

De commentaren zijn gesloten.