Maar is het kunst?

Ik heb hier, op mijn werkkamer, een boekje liggen over kunst, ik moet mezelf tegenhouden om er niet in te lezen. Het heeft een uitdagende titel en dito kaft maar ik ben al in drie boeken aan het lezen. Een wetenschappelijke autobiografie van Aldo Rossi, een boek over schrijven en Breinmeester van John Medina. Niet echt ontspannende lectuur zo je wil. Ik hou nu eenmaal van boeken waarbij je in slaap valt onder het lezen. Vooral als het weekend een feest is geweest.

Leffinge Leuren is veel te snel voorbijgegaan. Ik hou er gemende gevoelens aan over. Genoeg gedronken, genoeg muziek gehoord en genoeg vrienden gezien. Soms liep ik er wat verloren bij, zo zonder vriendin. Dan denk je misschien kom ik wel iemand tegen... Dat is weleens sneu :-) maar we geven de moed niet op. Wat komen zal zal wel komen (en anders niet) ik zal er mijn slaap niet voor laten. Er waren weer mooie meiden te zien.

Volgend weekend een teamdag van de afdeling Gerststraat uit Oostende. Ben al benieuwd wat het zal zijn, welke verrassingen we mogen verwachten. Ik zou nog een probleempje moeten uitzoeken voor school: in mijn content management systeem (cms ms) krijg ik geen grotere afbeeldingen als ik een album wil bekijken. Ik vraag me af wat hier de oorzaak van zou kunnen zijn. Het heeft niks met rechten te maken, weer een uitdaging om het op te lossen maar het zal niet voor deze avond zijn.

De commentaren zijn gesloten.