Knip en plak

Vrijdagavond met een collega uit de kunstacademie naar de Velodroom van Oostende geweest. Er wat avondlijke opnames gemaakt. Ik ben blij dat die gelukt zijn. Het was toch tegen elf uur eer ik thuis was. Me in mijn bed gelegd en een dutje gedaan, eens een avondje zonder pc of tv. Het is eens iets anders.

Zaterdag met een school een teamdag gehad. Was bijzonder geslaagd. We hebben de overzet genomen in Oostende, naar het Fort Napoleon geweest en er een rondleiding gekregen. In het terugkeren hebben we een terrasje gedaan aan de vismijn.'s Avonds zijn we naar Ithaka geweest waar we zelf ons eten mochten maken (we waren met een 22 tal personen) van soep tot en met de Irish Coffee. Toch eerst een foto voor de krant.

Leffinge Leuren was iets natter dan vorige jaren en daardoor ook een ietwat lagere opkomst, ik sta in de Zeewacht van vrijdag laatst leden ivm de opbouw van Leffinge Leuren. Een vriendin van een goeie vriend heeft een artikel over mij en mijn twee maten geschreven. Zo kom je nog eens in de media.

Zondag: het een en ander op computer gedaan voor school. Een hele waslijst opdrachten nog twee te gaan. Zal ik misschien straks nog voor kijken; als ik er nog zin in heb want ik ben al wat overwerkt vandaag. Veel te doen afgelopen weken; ik heb zelfs een weeklijst met to do's opgestelt… Dat is ook één van de eerste keren in mijn schoolloopbaan. Vandaag weinig zin om te bloggen, dus knip en plak…

Commentaren

  • Twee weken na elkaar de krant gehaald... wie kan daaraan tippen?

De commentaren zijn gesloten.