Nog te doen…

Van een geweldig weekendje gesproken. Ik heb lijstjes opgemaakt met wat ik nog allemaal moest doen; het is reeds zo erg gesteld met mij. Tijd en planning dat zijn twee dingen. Vrijdag gekeken om een Photoshopbestand om te zetten naar een Drupal 6 template. Ik heb er nog werk aan maar het gaat de goeie kant op. 's Avonds het afscheid van de poetsvrouw op een afdeling gevierd. Eerst wat rondhangen in een parkje in Raversijde en daarna met zijn allen gaan eten in de De Graaf van Vlaanderen. Dat was dik in orde! Lekker gegeten en wat zitten kletsen met de collega's omstreeks één uur was ik thuis.

De volgende dag was redelijk volgeboekt: 's morgens naar de bibliotheek om nieuwe cd's en boeken. Na het eten en de afwas mijn old-timer (lees oude wagen) eens gewassen. Er lag een behoorlijke laag stof en andere vuil op. Even gewacht op het brood dat bijna gebakken was. Dan een hapje gegeten en een badje genomen. Toen was het tijd om naar een vriend te gaan om er te barbecue te gaan eten. Niet al te lang getrokken, was beetje voor elf uur thuis.

Zondag heb ik aanpassingen gedaan aan een schoolwebsite, duurde me werkelijk veel te lang. Er was een probleem in de site die gemaakt is met CMS MS. De module Album gaf de foto's niet goed meer weer. Een hele map afgehaald en de foto's verkleind en er dan weer opgezet; bezig geweest tot een uur of drie in de middag. Daarna mijn kamer gepoetst, mijn donsdeken gelegd en de lakens ververst. Tussendoor nog proberen af te spreken met een maat die ik al een hele poos niet meer gezien heb; hij heeft een feestje volgende zaterdagmiddag. Eerst zien of mijn wagen weer in orde raakt en dan misschien eens een kijkje gaan nemen. Het belooft weer een drukke week te worden.

De commentaren zijn gesloten.