Oktober en de dagen worden korter

Afgelopen week was er weer eentje om in te kaderen. Niet voor elf uur in bed raken en op de computer bezig zijn. Woensdagmiddag met mijn auto naar de garage, was half zeven eer ik thuis was. Veel te laat om nog naar de academie te gaan; ik moest nog eten en de afwas doen. Donderdag naar de kunstacademie geweest. Een beetje verder zitten schetsen aan wat een dynamische website zou moeten worden, de dingen schieten niet op.

Vrijdagmorgen aanpassingen gedaan aan de Vivès-site. 's Middags rustig thuis bezig geweest. Niet naar een drink van twee collega's geweest. Een beetje op computer geprutst. 's Avonds met een vriend gaan kijken naar Hastalavista. Goeie film! Bij wijlen om zelfs emotioneel van te worden. Nadien nog een pintje of twee gedronken bij de vriend thuis.

Zaterdag gaan helpen bij mijn broer aan de verbouwingen: de boven luchtdicht maken om daarna papiersnippers in te blazen voor isolatie. Op een deftig uur thuis, gegeten, badje genomen en daarna naar een optreden van The Travelling Band geweest. Na het leuke optreden naar de fuif van de Copains in de zaal van de Zwerver gegaan. Omstreeks twee uur had ik het gezien en ben ik opgestapt.

Zondag niet al te veel uitgespookt. Zitten zoeken naar een probleem in iTunes. M'n iPod connect goed maar ik krijg geen menu-item om die uit te werpen noch de Apple Mobile Device Service komt niet voor in mijn services op mijn laptop. Een paar uur zitten zoeken en allerhande uitproberen zonder resultaat. Misschien brengt de volgende versie van iTunes, 10.5 soelaas. Wordt vervolgd.

De commentaren zijn gesloten.