Halfweg oktober en geen man overboord

Afgelopen week is voorbij gevlogen, voor de verandering. Ik weet bij wijlen soms niet meer waar mijn hoofd staat. Zoveel vragen en zo weinig tijd. Net zoals op de Heilighartschool: twee uurtjes om alle computerproblemen op te lossen. Uitstellen is geen afstel, soms duurt me het ook wel eens te lang. Vandaag gedacht weeral eens meer te kunnen doen. Twee uur zijn in een handomdraai voorbij, vooral als je nog eens iets moet opzoeken of installeren.

Zaterdag met de kunstacademie van Oostende naar Gent geweest. Twee tentoonstellingen gedaan: Ingmar Bergman en Almost Cinema. Toch gek hoe een mens tijdens zijn leven allerlei zaken verzamelt: foto's, tekeningen, boeken, etcetera… Als je dan dood bent en ze organiseren een overzichtstentoonstelling dan maken ze een selectie uit jou archief. Samen met beelden van de films die je gerealiseerd hebt. Ik vind dat toch maar een beetje raar. Het was wel een mooie tentoonstelling, ook heb ik genoten van Almost Cinema. Een dagje Gent is zo voorbij. Jammer dat de maten er niet waren.

Zondag voor de verandering niet al teveel gedaan. Verder zitten zoeken voor de kunstacademie om zaken in een Drupalsite 7 te krijgen. Wat zitten experimenteren met Prezi (online presentatie software). Hoe krijg ik de code embed in mijn Drupal 7 site? Dat is de hamvraag, misschien voer voor een volgend schrijven? Even een test gedaan in een Drupal 6 site en daar lijkt het te werken. Of ligt het aan de zichtbaarheid; dat de prezi op openbaar moet staan?

De commentaren zijn gesloten.