De dagen worden korter

Een weekje vakantie, zo voorbij! Op de werf van mijn broer gezeten; toch behoorlijk wat uitgestoken: de plafonds zijn met cellulosevlokken (oude kranten) gevuld, de kasten voor de rolluiken zijn voorzien, het oude plafond uit de garage is gesloopt en ik heb een halve greppel gegraven voor de nieuwe aansluitingen van gas, water en elektriciteit. Als een mens bezig is dan vliegt de tijd snel voorbij. Zo heb ik dinsdag, met Allerheiligen, wat opgezocht voor de kunstacademie. Geen stap verder maar wel een dag voorbij…

In het weekend naar de Zwerver geweest. Steenmoe maar toch een leuke muziekfilm gezien en een pintje gepakt met de maten. Soms moet dat niet meer zijn; zondag wat uitgeslapen en niet bijzonder veel gedaan. 's Middags naar een babyborrel van een neef en zijn vrouw geweest, het kindje heet Amber. Ook een andere nicht gezien die moeder geworden is van Eline, een flinke baby met een aandachtige blik.

Vandaag was het weer op school werken geblazen. Geen spectaculaire dingen gedaan. Wat klusjes afgerond; niks om over naar huis te schrijven. Na het werken wou ik nog een aangetekende brief versturen, net te laat om die nog vanavond met de post mee te geven. Ik zal nog in Oostende naar de post mogen rijden en dat allemaal om nog enkele uren benoeming bij te krijgen.

De commentaren zijn gesloten.