Ter plaatse rust

Ik weet soms niet meer wat ik allemaal in de week uitspook, zo snel gaat het me. Dan weer een computer fixen, een router installeren of iets uitleggen. De dagen vliegen voorbij en zeker nu ze zo kort zijn. Ik hou er niet van, geef mij maar dagen vol zon en zalige avonden op een terrasje, al dan niet met een cocktail. Een mens mag al eens dromen niet?

Woensdag een aantal aanpassingen gedaan aan speelvriendelijk.be en uiteindelijk online geplaatst (er waren nog enkele aanpassingen aan het CSS bestand nodig voor het forum). Daarna aan een presentatie voor de kunstacademie begonnen. Het weer was niet echt dat en nog laat bezig geweest, zo een avondje niet gegaan. Donderdagavond een voorstelling gegeven van wat een interactieve website moet gaan worden. Nog hopen werk voordat het af zal zijn, maar ik neem me er de tijd voor. Als het moet, twee jaar, als afstudeerproject. We zien wel.

Vrijdagavond naar een optreden van Tin Line Men en Customs geweest. Er was veel volk en ambiance, de maten hebben verstek gelaten; dan maar met een vriend zijn vriendin geweest. Het is eens iets anders. Nu vrijdag is er een optreden van Amatorski. Even een mail zenden dat ik zal gaan. Hop en we schrijven verder. Zaterdag wordt allicht weer helpen bij mijn broer, voor de verandering. Zondag is er een eucharistie in Houtem en daarna een hapje eten in Beauvoorde. Kortom het weekend zal weer te snel voorbij zijn.

De commentaren zijn gesloten.