Een babbel

Ik heb het weer in; ik ben halve dagen aan het klappen op chat.be. Het is in vlagen. Het ene moment kan ik het niet laten; het andere moment denk ik er niet aan. Ik denk dat ik weer in zo een vlaag terecht gekomen ben dat ik het niet laten kan. Raar maar waar het werkt verslavend. Vooral als je de mensen achter de nicknames leert kennen. Dan werkt het nog meer aanstekelijk dan anders. Is die er of niet, wat zeggen ze enzovoort.

De eerste werkweek van januari achter de rug. Het was een redelijk drukke week. Vrijdagavond nog bij een leerling langs geweest voor een installatie van spraaksoftware. Dit weekend eens op het gemak geweest. Wat voor de kunstacademie bezig geweest op mijn Macintosh. Monteren van een voorstellingsfilm van mijn website die ik aan het maken ben. Allebei lijken ze op een slepende ziekte. Het sleept maar aan en ik raak er niet vanaf.

Deze week een receptie van de scholengemeenschap. Allen daarheen. Het is een verplicht nummertje, met een aantal speeches en natuurlijk een hapje en een drankje. Misschien gaan we nog wel op stap met één of andere school. Valt nog te bezien. Dit weekend een afspraak met een vriendin gemaakt; samen wat gaan eten op zondag. Het mag al een beetje mooi weer worden; de dagen worden toch al wat langer, dat heeft goeie moed.

De commentaren zijn gesloten.