Moet er nog sneeuw zijn?

Van een collega gehoord: maandag zal het sneeuwen. Hip hip hoera de winter is nog niet gedaan. Afgelopen week was voorbij eer ik het wist. Woensdag naar de kunstacademie, donderdag was er een nieuwjaarsreceptie van de scholengemeenschap. Vrijdag was ik thuis, een dagje congé. Dat was buiten een telefoon van een andere collega gerekend. De laptop was in een acht geslagen. Problemen met updates en Service Pack 1 op een windows 7 home premium machine. Veel zitten zoeken en prutsen, uiteindelijk maandagmiddag de laptop naar fabrieksinstellingen teruggeplaatst. Ik vond er geen oplossing voor.

Afgelopen weekend zat goed vol. Op zaterdag isolatie gestoken op de kinderen hun kamers. Ik hield er een droge keel aan over. ’s Avonds met de maten, en enkele vriendinnen, naar een optreden geweest van Oscar and the Wolf. Op een deftig uur thuis want zondag had ik een leuke ontmoeting met een lieve kleuterleidster. Samen wat gaan eten en een flinke wandeling gemaakt door de Brugse (binnen)stad.

Gisterenavond eerst de laptop weer thuis afgezet en dan was ik uitgenodigd om een glaasje te drinken en een hapje te eten omwille van mijn schoonzus haar verjaardag. Ze is een jaartje ouder dan mezelf. Een hele show van de kinderen, ze waren in vorm! Een lied, een verrassing: lekkere koekjes enzovoort. Zo komt het dat ik deze avond pas mijn blogje heb kunnen bijwerken. Deze avond nog een aanpassing gedaan aan de mail van de laptop die ik naar fabrieksinstellingen terug gezet heb.

De commentaren zijn gesloten.