Wat houdt een mens bezig?

Ik zit hier nu al een half uur achter de computer en heb nog geen letter geschreven. Dan vraag je je af wat houdt een mens bezig? Wat surfen naar info over Apple, kijken of ik geen berichtjes heb en een muzieknummer op mijn nieuwe Nokia gsm zetten. Zo glijdt de tijd voorbij en voor je het weet is het zes uur en besef je dat je moet voortmaken want de tijd kent geen genade.

Afgelopen week nog wat voor de kunstacademie bezig geweest. Een filmpje, dat een voorproefje is van wat een interactieve site zal worden, afgewerkt. Het valt te bezichtigen op: http://vimeo.com/35769571 (best te bekijken met een snelle internetverbinding anders zitten er teveel schokken in). Dit heb ik donderdag getoond in de les conceptbegeleiding. Positieve reacties gehad en sommigen hebben het goed ingeschat waarvoor het zou moeten dienen.

Dit weekend voor de verandering bij mijn broer geholpen zaterdag. Verder isolatie in de muren gestopt. Ik vraag me af of het hen zal lukken om binnen de twee maand rond te geraken met de verbouwingen. De vloeren moeten nog gelegd worden, de keuken en badkamer geïnstalleerd, de elektriciteit aangesloten en idem met het water. Dan moeten ze nog alles verhuizen uit het huurhuis; nonkel Koen staat paraat. Zondag wat zitten lezen in een basishandboek over Flash 5CS, ik twijfel nog of ik de mastercollectie zal installeren op mijn laptop. Niels Albert zien winnen in de WK-veldrit te Koksijde, het verder rustig gehouden.

Net zoals vorige week maandag geen tijd/zin om nog te bloggen. Een stukje gezien van God en klein Pierke. Het was best leuk en interessant; slechts de laatste helft gezien. Daarna Sofie Van Moll bezig gezien in Weg van de wereld. Het is toch een zotte doze ze. Een trouwfeest bijwonen in India (of was het Indonesië)? Afin de week goed ingezet en op naar het volgende drukke weekend maar later meer hierover.

De commentaren zijn gesloten.