Het gaat om concentratie

Ik weet niet meer waar vorige week gebleven is. Het zal geen spectaculaire dingen opgeleverd hebben, toch niet dat ik me herinner. De gewone zaken op het werk, kijken voor internet, computers nazien… de hele zooi. Donderdagavond gekeken naar een laptop die Bluescreen-schermen gaf: de tijdelijke bestanden opgeruimd en de harddisk gecontroleerd. Het bleef maar duren. Die avond niet meer naar de kunstacademie geweest. Thuis nog wat gefoefeld in Flash niks bijzonders gerealiseerd.

De vrijdag was ik thuis, ’s ochtends een handboekje van Flash CS5 doorploegd. Ik ben bezig met een website voor de kunstacademie en daar komen ook flashfilmpjes in. ’s Middags naar de bibliotheek geweest met de fiets, er wat gelezen, en in de sneeuwbui terecht gekomen. ’s Avonds met vrienden gaan kijken naar een toneelvoorstelling van Kiekteké: Drinkt God Duvel? Een leutig stukje vertier, nog wat gedronken na afloop en de vrienden weer thuis afgezet. Ook enkele collega’s gezien van de afdeling Lijsterbeslaan.

Zaterdag bij mijn broer de laatste isolatie in de muren van de hall gestopt. Ik ben de hele dag bezig geweest op een mobiele stelling, dat was wel leuk en op het gemak. Daarna thuis een douche genomen en naar het teametentje van de afdeling Gerststraat geweest. Een beetje met de collega’s gebabbeld en ook een wedstrijd annex quiz gewonnen met ons ploegje van vijf. Als prijs kregen we een biertje van de Gerststraat (gebrouwen ter gelegenheid van 100 jaar Gerststraat). Ik was op een deftig uur thuis en heb niet teveel alcohol genuttigd want ik was weer Bob.

Zondag weinig fut en zin. Door de koude naar de beenhouwer om boodschappen, na het eten de afwas gedaan en even zitten dutten. Ik was nog een beetje moe van de vorige lange dagen, even een siesta genoten, dat kan deugd doen. Daarna wat op mijn computer bezig geweest: mail controleren, muziek rippen en kijken om Drush op mijn netwerkschijf in orde te krijgen. Helaas zonder succes, wel een ander probleem met betrekking tot de webserver in orde gekregen. ’s Avonds nog even met een leuke kleuterjuf zitten chatten in gmail. Dan nog naar de Pappenheimers gekeken en dan werd het weer bedtijd en was de week voorbij.

De commentaren zijn gesloten.