Sommige dagen zijn beter

Ik kijk met een getwist gevoel terug op afgelopen week. Woensdag wou ik me klaarmaken om naar de kunstacademie te gaan toen ik een telefoontje van mijn broer kreeg dat vader gevallen was op de bouwwerf. Het was wel even schrikken, snel wat spullen genomen, gegeten en naar mijn broer gereden. Samen naar het AZ Sint-Jan gegaan, vader lag nog op de spoedafdeling toen we er kwamen. Nog even beneden gewacht en daarna samen naar afdeling 35 voor een kamer. Er nog wat gebleven en omstreeks half elf was ik weer thuis.

De volgende dag alleen thuis, dat was al een poos geleden. Die avond naar de kunstacademie na een paar telefoontjes heen en weer met broer en vader. Alles verliep goed. Vrijdag, na het werken op Vivès, naar het ziekenhuis pa gaan bezoeken. ’s Avonds een etentje met één van de scholen. Het was lekker en leuk, niet al te lang gebleven omstreeks kwart voor één lag ik in bed. Toen ik thuiskwam was vader er ook, hij lag te slapen en heeft me niet gehoord.

Zaterdag ’s ochtends eerst om boodschappen en dan wat in de krant van twee weken terug gelezen, kwestie van bij te blijven met de actualiteit. Na het eten naar de kunstacademie gegaan. Het was de dag van het deeltijds kunstonderwijs. Enkele collega’s gezien en ook een vriend waarmee ik nog op het Sint Lucas gezeten heb. Die avond niet meer op stap geweest en misschien was dat het beste ook. Tijdens mijn aanwezigheid op de kunstacademie verder gewerkt aan mijn interactieve site. Een navigatievenster gemaakt in Flash zoals in het programma Photoshop. Ik miste enkel nog de aansturing om het gebied te verschuiven in de navigator; dat heb ik ’s avonds in orde gebracht.

Zondag was écht een rustdag. Nog wat gelezen, gerust en na de koffie de site van de kunstacademie overgezet op mijn netwerkschijf (die heeft een webserver aan boord). Daarna wat betalingen gedaan, zitten chatten en wachten tot een vriendin online kwam. Niet dus, dan maar gekeken naar de laatste aflevering van de Pappenheimers en een uitzending gezien van de Schleckbroertjes met Ivo Niehe. Dat bleek de Tros tv-show te zijn, zo werd het weer tijd om te gaan slapen.

De commentaren zijn gesloten.