Lijstjes

Even wat Lounge opgezet, dat schrijft altijd lekker weg. Ik heb het weer zitten, zo ben ik in de stemming om nog uit te voeren werkjes op te lijsten. Twee weken geleden ermee gestart, vorige vrijdag een nieuwe versie gemaakt. Wat staat erop? Lezen van de boeken van de bibliotheek. Nu vrijdag moeten de boeken binnen, eentje over literatuur en eentje van Herman Brusselmans Weg met de literatuur. Daaronder: aanpassen van de interactieve website die ik als opdracht voor de kunstacademie aan het maken ben. Dat staat al een maand bovenaan de uit te voeren werken. Tot slot enkele opdrachten voor school, van het maken van aangetekende brieven tot het branden van cd-rom’s.

Zo zit ik hier te wachten op info, over de pedagogische studiedag van woensdag eerst komende, dat maar niet binnenkomt. Gisterenavond een klein beetje stress toen ik in bed kroop, gevolg niet in slaap geraken en dromen over rare dingen. Vanmiddag een overzicht gemaakt van wie waar zit en waar welk materiaal nodig is, dat brengt al wat meer gemoedsrust met zich mee. Morgen zien of alles klopt, stekkers voor laptops voorzien, schermen plaatsen en blaadjes uithangen. Dat moet lukken.

Evens kijken of er wat op de televisie is vanavond. Een mens zou turelure worden van het vele computeren. Het is niet wat je zegt een avond om voor de buis te hangen. Misschien toch maar wat lezen of cd’s op mijn NAS zetten? Ik ben er nog niet uit of ik mijn cd-collectie moet rippen. Ik hoorde geruchten dat cd’s niet eeuwig meegaan, ze op een netwerkschijf zetten kan een oplossing bieden. Misschien moet ik het op mijn lijstje zetten: toevoegen circa 200 cd’s aan mijn muziekcollectie in iTunes.

De commentaren zijn gesloten.