Als het kriebelt…

De afgelopen week is voorbijgevlogen. Ik maal er niet om, nog één te gaan en we nemen wat gas terug tijdens de paasvakantie. De eerste week ben ik gevraagd om mijn broer te helpen verhuizen, ik heb al toegezegd. Boven is het bijna afgewerkt, behalve het sanitair en de verwarming. Beneden is er nog wat werk: nog een week te gaan. Afgelopen weekend wat met vader geholpen met het steken van isolatie in de garage, samen met broer naar de Hubo gereden om multiplexplaten om tegen die isolatie te vijzen. Dinsdagavond werken ze verder aan de keuken, woensdag komen ze de garagepoort installeren. De loodgieter moet ook nog komen…

Zaterdagavond was er optreden van Sioen in de Zwerver en ik ging normaal tappen. Ik had de mail niet goed gelezen en er niet op gelet dat de bar en de verkoop van jetons niet doorging. Een beetje helpen kijken aan de ingang en een paar pintjes gedronken. Opeens was het laat en dan ben ik naar huis gegaan. Gisteren met een houten hoofd aan de configuratie van mijn Synology NAS bezig geweest. Hij sloot opeens niet meer af. Het had te maken met de installatie van ipkg (pakketbeheer onder de commandline) vond ik na héél lang zoeken op het forum van de fabrikant.

Tijdens het paasweekend is er het jaarlijkse Karma Hotel. Ik help er achter de bar. Weinig bekende groepen voor mij. We zien wel wat het geven zal. Het is elk jaar een verrassing. Normaal help ik vrijdag met de opbouw, eigenlijk is dat het leukste aan een festival: van niks naar een afgewerkte ruimte die klaar staat om het volk te ontvangen. Verder geen plannen voor het verlof. Misschien weer eens gaan fietsen als het weer wat goed is, zoals de afgelopen dagen.

De commentaren zijn gesloten.