Wanorde

Ik twijfelde eraan om chaos te gebruiken als titel van deze post maar zover zou ik het niet willen drijven. Het is eerder wanorde; het gevolg van binnenwaaiende  things to do en andere prikkels waarop ik nog geen uitkomst weet van wat er eerst moet gebeuren. Daarvoor zijn lijstjes aangewezen. Helaas heb ik de afgelopen dagen geen zin in het maken van lijstjes. Dus doe ik het maar op het gevoel. Als ik dit schrijven afheb voor de middag zal ik tevreden zijn. Deze morgen zeker een half uur door mijn radiowekker geslapen; dat vond ik wel vreemd. Het moet zijn dat ik moe was, anders weet ik er geen verklaring voor.

Gisteren was het rustig aan: zondag 1 april, de Ronde van Vlaanderen en mooi weer. ’s Ochtends een ontspannend badje genomen, om boodschappen geweest en wat geholpen in de keuken. Na het eten de televisie opgezet om te kijken naar de wielrenners. Het was een hectische koers waar er veel gevallen werd. Och arme Fabian Cancellara die viel in de bevoorradingszone. Ook Stijn Devolder had last van vallen en kwam er niet aan te pas. Jammer voor mijn pronostiek. Slechts één van mijn top drie favo’s haalde het; dat was Tom Boonen. Bij mij stond ie op drie maar hij heeft het afgemaakt en hoe! De twee Italianen, Balan en Pozzato, waren een maatje te klein. Soit het zal mij worst wezen, belangrijkste is dat een Vlaming op de hoogste plaats stond. Nadien ook nog een uurtje weest fietsen en ’s avonds nog even mijn mail gechecked. Even contact gehad met een vriendin en wat nog wat tv gekeken.

Ondertussen zit ik muziek te rippen. Ik ben al mijn cd’s op mijn netwerkschijf aan het kopieëren. Nog niet in een derde, dat duurt dus nog even maar ik heb tijd en plaats. Het is immers Paasvakantie. Tijd om eens wat dingen onder handen te nemen. Zoals de tuin, mijn fiets(en) en de website voor de kunstacademie. Zaterdag heel de dag mijn broer helpen verhuizen. Ze hebben eindelijk hun intrek genomen in hun verbouwde huis. Er is nog wel veel te doen maar dat kan nu op een rustig tempo gebeuren. Gisterenavond nog even gebeld voor ik naar bed gegaan ben. Ze zijn blij dat ze weer terug ‚thuis’ zijn.De commentaren zijn gesloten.