De kunst van het weglaten

Een week niet geblogd is als een week niet geleefd :-) Hoewel ik me afvraag of ik wel stof heb tot bloggen, misschien eens een weekje overslaan? Niet dus. Zo had ik vorige week eindelijk een zeker ritme te pakken dan is het deze week alweer om zeep… Zover of zo dicht liggen werk en vakantie van elkaar af. Schrijven, lezen en computeren in die volgorde bracht ik mijn dagen door. Toch wel het één en ander gerealiseerd: ondermeer de layout van de site die ik als opdracht maak voor de kunstacademie aangepast. Een viertal maanden dromen overgeschreven. Wie doet nou zoiets zul je je wellicht afvragen? Laat ik eerlijk zijn, het is een goeie manier om even stil te staan en te bezinnen over wat je werkelijk bezighoudt. Al waren het dromen van over vijftien jaar.

Eels op de radio correctie: via mijn netwerkschijf, over mijn computer naar de speakers van mijn radio. Een beetje Electroshockblues om in de sfeer te komen. Afgelopen dagen voelde ik me serieus slecht. Pennen helpt om de gemoederen tot rust te brengen en zo heeft een mens toch iets om te schrijven, niet? Ik merk op dat ik vaak droom over wat ik in het dagelijkse leven meemaak, denk of voel alleen is het dan verwrongen, uitvergroot en meestal wishfull thinking en vaak grappig om nadien terug te lezen. Geen sencuur ook de minder leuke zaken komen aan bod.

Gisteren tot laat in de avond gewerkt, geen zin meer om nog te bloggen, laat staan om de computer op te starten. Vanavond wat zitten lezen alvorens naar het journaal van zeven uur te zien. Weinig nieuws onder de zon; elke dag dezelfde ellende. Een mens zou zich nog afvragen waarom hij ernaar zou kijken. Opeens besef je dat je iets vergeten bent in de vakantie. Ik dacht om over te gaan op Vdsl en een Bbox te gaan halen want ik heb er recht op. Alleen ontzie ik de aanpassingen aan de telefoonlijnen en toestellen. Dus blijf ik maar op de 'gewone’ snelheid surfen. Misschien een ideetje voor de grote vakantie? Straks eens kijken naar Koppen over intersexualiteit… ben wel benieuwd wat ze te vertellen hebben.

De commentaren zijn gesloten.