Verhaaltjes verzinnen

Ik probeer me te ontspannen en wat te schrijven. Een muziekje op de achtergrond om in de sfeer te komen. Ik ben nogal moe, deze avond nog tot half zeven bezig geweest op school. Een geïnfecteerde computer proberen virus-vrij te krijgen, dat is wel moeilijk als je slechts in veilige modus Avast kan installeren (nadat je door middel van ComboBox in veilige modus raakt… ). Om een lang verhaal kort te maken: een zwaar geïnfecteerde machine die ferm tegenwerkte.

Nog een paar maand te gaan en het is grote vakantie. Ik weet niet goed wat eerst te doen, dus doe ik als gewoonlijk niks. Zo kan ik niet kiezen tussen lezen, kranten opruimen = artikels verzamelen van wat me interesseert en achter de computer zitten. Het feit dat je dit leest wil wel zeggen dat ik achter mijn computer zit te schrijven. Dit weekend zitten lezen in Story Telling, eindelijk het boek in eigen bezit. Ik zou er nog wat in moeten lezen, verhalen verzinnen kan iedereen.

Verder kijken voor de website van de kunstacademie en kijken voor een ontwerp voor Zeno, daar heb ik welgeteld anderhalve week voor. De site die ik maak als opdracht voor de kunstacademie zou in orde moeten zijn eind mei; dat wordt nog een beetje puzzelen en zoeken om alles in goede banen te leiden. Op school ook nog wat computers in orde te zetten (een server of twee en een router gaan omwisselen). Om te besluiten nog even zitten chatten straks op chat.be?

De commentaren zijn gesloten.