Waar waren we gebleven?

De tijd vliegt zo snel dat je nauwelijks nog weet waar je gebleven bent. Nou ja het is een teken dat het vooruit gaat. Ik heb vrijdag een paar lijstjes opgemaakt en ik kan al beginnen met schrappen. Het is eens wat anders. Afgelopen weekend toch nog het één en ander uitgespookt. Zo heb ik stof afgedaan op mijn kamers en mijn auto eens gewassen. Wat was dat lang geleden. Na een badje en een hapje met een vriend naar The Vow gaan zien. Mannekes wat was ik aangedaan door die film. De traantjes stroomden uit mijn ogen. Lang geleden dat ik nog zo emotioneel was bij een film. Het zal wel aan het onderwerp gelegen hebben. Nadien nog wat pintjes weest pakken in de Zwerver.

Zondag niet met de vrienden mee geweest naar de Kattestoet in Ieper. Ik zag het niet écht zitten om veel uit te spoken na het doorzakken van zaterdag. Bijgevolg dus ook niet veel gedaan. ’s Middags even met de fiets naar zee gereden. Een mooi meisje tegengekomen die aan het lopen was. De foto’s bekeken aan de Venetiaanse Gaanderijen en daarna weer naar huis gereden. Verder niet veel meer gedaan; nog een anderhalf uur op de chat gezeten en wat tv gekeken.

Vandaag van de ene school naar de andere gereden. Een kleine vijfendertig kilometer op de teller. Ook nog terug met gegaan met een router die niet deed wat ik wou. Een andere en blijkbaar betere gekocht. Nog wat langer bezig geweest vanavond. Thuisgekomen een hapje gegeten en wat op de computer bezig geweest. Na het eten tijd om te bloggen en ondertussen de chat volgen. Wie zegt nu nog dat mannen geen twee dingen tegelijk kunnen?

De commentaren zijn gesloten.