Einde van het schooljaar

Afgelopen weekend was het zover: mijn petekind deed haar eerste communie. Ze zag er stralend uit in haar kleurrijke outfit. Na een lange eucharistieviering eerst een glas bij mijn broer gedronken en foto’s gemaakt. Daarna uit weest eten aan de kanten van Wenduine. Lekker gegeten en gedronken. ’s Avonds nog een hapje bij hen thuis gegeten en omstreeks half elf naar huis gereden. Het was een mooie luie dag.

Vrijdag en zaterdag aan mijn computer bezig geweest. Gekeken om de website, die ik als opdracht voor de kunstacademie aan het maken ben, verder op punt te stellen. Het lukt me niet direct om de beveiliging goed in te stellen zodat de mensen enkel iets kunnen toevoegen en niet alles kunnen verwijderen. Misschien moet ik zelf wel een module schrijven? Vrijdag naar Reyers laat gekeken en zaterdag Gili en De vrienden van de Veire gezien.

Gisteren écht lui geweest. Ik zou ’s ochtends een fietstochtje maken… niet gedaan dus. Wel een douche genomen en om boodschappen gereden. Tussendoor nog wat in de krant gelezen en na de middag pas op de computer bezig geweest: wat studiewerk verricht rond Drupal 7 (en het bovenstaand probleem verder onderzocht). ’s Avonds nog wat tv gekeken.

Na het eten kijk ik om wat verder zoeken en prutsen. Ik ben in de buurt maar kom er net niet. Straks even het gezonde verstand aan het werk zetten. Daarnaast ben ik in een drietal boeken aan het lezen: eentje van Umberto Eco over schrijven, een boekje over Plato en het fameuze boek Story Telling. Alles staat nu in functie van afspraken voor school, de kunstacademie en het maken van websites.

De commentaren zijn gesloten.