Een brandstoflek

Donderdagavond met de wagen naar de kunstacademie gereden. Rare vaststelling: een honderdtal km op de teller en de brandstofwijzer op één vierde. Er klopte iets niet! ’s Avonds niet meer naar gezien want het was al na tien uur. Vrijdagochtend de auto op het voorland geparkeerd en even onder de wagen gekeken. Aan de aansluiting van de de brandstoftank naar de vaste mazoutleiding was er een lek. Het drupte eruit. De garage gebeld en ik mocht nog in de voormiddag gaan, ik zou een vervangwagen krijgen. Gelukkig was ik niet te laat opgestaan. Zo gezegd zo gedaan. Ik met mijn oude auto naar de garage en daar papiertje ondertekend en dan, een beetje onwennig, met de new 308 naar huis gereden. Thuis gekomen, een beetje gekeken naar de nieuwe wagen, er stond slechts 333 km op de teller.

Nog even wat aanpassingen gedaan aan de website van Vivès, gegeten en verder gewerkt. Nadien nog wat gesurft en gekeken op de site van Peugeot wat dat wagentje kostte. Verder niet veel meer gedaan vrijdag of ik kan het me toch niet meer herinneren. Zaterdag wat gecomputerd en de kamer gepoetst. Zondag was er schoolfeest van de nichtjes. Ik met de vervangauto naar Varsenare gereden. Nog op tijd thuis en even gekeken op internet naar Leeuwe Ocassies.

Deze morgen de auto naar de garage teruggebracht en info gevraagd over de auto. Prijzen en overname van mijn ‚oldtimer’ Deze maand neem ik wellicht een beslissing wat betreft het aanschaffen van een andere auto., nieuw of tweede hands. We zullen wel zien eerst nog een aantal websites afwerken. Ik heb nog even bedenktijd. Nu is het alvast tijd om onder de wol te kruipen, alweer elf uur…

De commentaren zijn gesloten.