Apple flikt het weer

Afgelopen weekend lekker geluierd. Zaterdag Jos-dag en zondag vaderdag. Zo was er voor elk wat wils :-) Vanavond nog wat langer gewerkt; de laptop van de zorg-coördinator van Mariakerke hersteld. Nieuwe harddisk weest halen; dus opnieuw installeren en gegevens terugzetten van de oude disk.

Een telefoontje gekregen van de garage. Woensdag ga ik kijken voor een nieuwe wagen. Het wordt allicht een new 308 black and silver met een 112 pk (startstop)motor. In het zilver grijs. Ja het zal mooi staan voor ons huis.

Vanavond een beetje ontgoocheld door de Keynote van Apple. Wel een fantastische nieuwe MacBook Pro met Retina display 2880×1800 pixels (5 miljoen beeldpunten). Het is om duizelig van te worden… Aan de andere kant was er geen nieuws over een mogelijke nieuwe Mac Pro, enkel de processors zijn versneld, dit noem ik geen nieuwe Mac Pro.

Wellicht koop ik me een nieuwe MacBook Pro als het nieuwe OS, Mountain Lion, uit is. Dan zal er al meer geweten zijn over de tekortkomingen. Ik weet waar ik voor kan gaan sparen.

De commentaren zijn gesloten.