Eentje om in te kaderen

Deze week is een drukke. Vanavond na het werk bij een oud-collega langs geweest; er waren problemen met hun mail. Morgenavond komen er vrienden om wat te eten en te drinken. Dat zal vlug laat gaan zijn.

Woensdag moet ik de filmpjes van de eerste communie afkrijgen op school, ’s middags vieren we twee collega’s hun verjaardag met een hapje en drankje en daarna mag ik om mijn nieuwe wagen. ’s Avonds klaarzetten voor de opendeurdag van de kunstacademie.

Donderdagavond, na het werk, verder klaarzetten voor de opendeurdag. Vrijdag en zaterdag present zijn op de kunstacademie — opendeur. Voor zondag heb ik niks gepland. Eerst deze week proberen door te komen.

Daarna zal het hard gaan; de laatste schoolweek. Her en der nog een eindejaarsfeestje. Hopelijk blijft het weer wat droog, dan kan ik met de fiets gaan. Nu nog wat tv zien, ik ben versleten, het is een lange dag geweest…

Commentaren

  • Je rolt van het ene feestje in het andere , zelfs tijdens de week..... Niet goed bezig? Toch wel....met de vakantie voor ogen kan dat geen probleem zijn! Dit geeft een extra 'boost'.

De commentaren zijn gesloten.