Niks nieuws onder de zon

Gisteren was het een Jos-dag: lang geslapen. Daarna opgestaan, gegeten en me gewassen. Tegen dan was het haast tijd om op boodschappen te gaan. Eerst nog wat de slaapkamers gepoetst en dan ’s middags een hapje gegeten. Geen zin om verder te doen dus me in de zetel gezet en wat uitgerust van de vermoeiende werkweek. Naar het Belgisch Kampioenschap wielrennen gekeken, niet verwacht dat Tom Boonen nog ging winnen verder gepoetst en koffie gedronken. Voor het avondeten: mail bekeken en wat zitten chatten met een spook uit de Limburg. ’s Avonds gezien hoe de Engelsen onderuit gingen tegen de Italianen bij de strafschoppen.

Vandaag een beetje zitten opruimen op het werk: foto’s op de server zetten, phpMyAdmin installeren op een andere server en backups genomen van de data. Wat vroeger mogen stoppen en afspraken gemaakt voor volgende week. Thuisgekomen koffie gedronken en daarna half uurtje naar muziek op mijn iPod zitten luisteren. Me aan de computer gezet en verder gewerkt aan de nieuwe lay-out voor de site van Zeno. Daarna de hele zwik doorgemaild (een viertal pagina’s gemaakt in Photoshop als jpeg bewaard).

Verder niet veel nieuws te vertellen. Het wordt stilaan vakantie en dan zal ik hopelijk wat kunnen lezen en enkele verhalen schrijven. Momenteel staat alles on hold en in functie van het (school)werk. Zoals een collega op Facebook zette: aftellen. Ik sta er eigenlijk niet veel bij stil want het gaat zo al snel genoeg. Woensdag feestje; zondag bbq van de Nieuwpoortconcertband. Daarna nog twee dagjes en het schooljaar zit er weer op…

De commentaren zijn gesloten.