Goed bezig?

Ik had mijn computer al uitgezet. Na mijn avondeten genuttigd te hebben eventjes de beentjes gaan strekken op de fiets. Een uurtje gaan losrijden. Terug thuis viel het me te binnen dat ik mijn blog diende te verzorgen. Zo zit ik dus weer achter de computer. Of ik goed bezig ben? Voor de site van Zeno allicht wel. Tevens een logo ontworpen, dat heeft wel wat heen en weer mailen gevraagd. Tegen het eind van de vakantie zou de nieuwe site operationeel moeten zijn. Zo lees ik ondertussen boeken over website usability en Drupal.

Afgelopen zaterdag wat bij mijn broer geholpen. Zondag kwamen ze langs om opa zijn verjaardag te vieren. Vandaag eventjes verder gewerkt aan het logo van Zeno en deze namiddag gekeken naar de tijdrit van de ronde van Frankrijk. Best wel spannend om de tijdsverschillen tussen de renners te zien. Cadel Evans mag een tweede overwinning op zijn buik schrijven of er moet nog een ongeluk gebeuren met het team Sky van Wiggens en company.

Morgen naar de kapper en eens kijken voor tickets van Theater aan Zee of ik zal nog te laat zijn om te bestellen. Tevens nog een week om de belastingsaangifte in te vullen; onkosten bewijzen voor mijn bijberoep. Eventjes een paar uur voor uittrekken en het komt nog allemaal in orde. Woensdagavond is er een optreden in de Zwerver van The Robert Cray Band en ik zal er achter de bar staan want het is uitverkocht en ze hadden nog medewerkers nodig.

De commentaren zijn gesloten.