Het werd zomer

Als je in verlof bent lijken de dagen eender. Afgelopen week redelijk veel achter de computer gezeten: werken aan website van Zenopraktischefilosofie, wat chatten en mail controleren. Deze week een account aangemaakt op www.deusexmachina.be en er een column opgezet. Eindelijk wat in de sfeer om te schrijven. Dat was behoorlijk lang geleden. Even mijn teksten doorgenomen en gezien dat er niks écht goed tussen zat om te posten. Dan maar een nieuwe tekst geschreven, onder het pseudoniem Bart Deleyn gepubliceerd.

 

Ook heb ik verder zitten lezen in Reis naar de toekomst van Michio Kaku, een boeiend wetenschappelijk onderbouwd boek over hoe de wereld er in 2100 eruit zal zien. Veel wist ik al en nog meer verneem ik. Het ziet er een rare toekomst uit: met supersnelle computers, nanotechnologie, uit de hand gelopen geneeskunde en ga zo maar verder. Straks nog even verder lezen op het terras.

 

Zaterdag een mooi vuurwerk gezien in Oostende. Samen met een bevriend koppel weest kijken en eerst enkele biertjes genuttigd. Het was best aangenaam; nadien nog wat gedronken en dan weer naar huis. Het was nog tegen één uur eer ik in bed geraakte. Zondag niet veel uitgemeten. Wat van het weer genoten, gekeken naar de laatste rit van de ronde, nadien zelf nog even een rondje gereden naar Zandvoorde en terug…

De commentaren zijn gesloten.