Trip!

Afgelopen week was het Theater aan Zee. Ik ben naar verschillende stukken geweest. Zo ook maandagavond: aan Hangaar 1 was er de voorstelling Trip! Een toneelstuk over en met water, zand en zout. Een wandeling doorheen de hangaar met hier en daar een woord; een gebaar gebracht door de acteur Nick Steur. Makkelijk toch internet, eventjes Googlen en je vindt antwoorden op bijna al je vragen.

Zo verliepen mijn dagen: opstaan, hapje eten, mail controleren via mijn iPod en dan wat lezen of schrijven. In de namiddag of avond naar een voorstelling en als ik weer thuis was nog even chatten op de computer. Zo ging de week voorbij en ook Theater aan Zee. Zaterdag nog het optreden van Luc Van Acker meegepikt. Voor het optreden nog een collega en enkele acteurs, van stukken die ik gaan bekijken ben, tegen het lijf gelopen. Na het stevig optreden staan praten met een meisje van het laatste jaar secundair in het Sint Andreas. Dat was een leuk weerzien.

Zondag waren we afgesproken om mosselen bij mijn broer te gaan eten en tevens de verjaardag te vieren van zijn oudste dochter. Lekker gegeten en gedronken. Enkele foto’s gemaakt van het uitblazen van de kaarsjes op de taart. Eens niet op de computer gezeten om te chattten. ’s Avonds thuis nog wat naar de olympische spelen gekeken en dat was het voor deze week.

De commentaren zijn gesloten.