Het leven gaat verder

Ik weet niet goed waar te beginnen, geen beetje zin vandaag. Het verbeterde deze namiddag, dan heb ik mijn fiets gepoetst. Over vorige week kan ik nogal kort zijn: wat geschreven, gekeken naar de olympische spelen, even over en weer naar Brugge gereden voor een vergadering en tevens in de Fnac binnengewipt om cd’s.

Donderdag naar mijn broer gegaan om er met vader wat te klussen en ’s avonds naar de Paulusfeesten gegaan. Een paar collega’s gezien en goed optreden van Fisher-Z. Niet al te laat weer naar huis gegaan want de volgende dag was er een medewerkersvergadering van Leffinge Leuren en meestal durven die uitlopen. Het was een gezellig avond op het terras van de Zwerver.

Tijdens het weekend om mijn fiets gegaan, kosten gedaan maar nu rijdt ie weer als voorheen. Teruggekeerd van Varsenare onder de baan last van mijn darmen, niet écht kunnen doorrijden. ’s Avonds met de vrienden naar de Paulusfeesten. Een lange avond met drank, muziek en schoon volk. Zondag met de fietsen van mijn nichtjes naar de camping van Nieuwpoort gereden. ’s Avonds nog een ritje gemaakt langs de dijk en ’s avonds nog een beetje zitten chatten en naar het slotspektakel van de Olympische spelen gekeken.

De commentaren zijn gesloten.