Weerwerk

De laatste twee dagen van het verlof wat gelezen, geschreven en eens gaan zwemmen met de nichtjes die op de camping in Nieuwpoort zaten. ’s Avonds voor de gezelligheid wat op MSN gezeten. Woensdag een half dagje om te starten, een half uur langer bezig geweest. ’s Middags aan een kortverhaal gewerkt. Een mens zou het zelfs vergeten wat hij gedaan heeft.

Donderdag een hele dag gewerkt, wat vroeger mogen stoppen en thuis het gazon afgereden.  ’s Avonds nog wat op MSN bezig geweest. Vrijdag ben ik redelijk vroeg opgestaan en heb ik wat voor Vivès gewerkt: aanpassingen aan de website. Ik moet dringend verder doen, maar dat zal voor volgende vrijdag zijn. ’s Middags op de camping gezeten, helpen de voortent opbergen en er een hapje gegeten. ’s Avonds nog wat zitten kletsen op de computer.

In het weekend gaan helpen bij mijn broer. Thuis een badje genomen en daarna een feestje van een collega die directrice geworden is op een andere school. Een beetje laat thuis; net op tijd voor het onweer losbarstte. Zondag wat gelezen, gerust, gewandeld en ook nog wat op MSN gezeten. Daarna nog een reportage gezien over een kunstwerk op TV. Eigenlijk ben ik te moe om weerwerk te bieden.

De commentaren zijn gesloten.