Leffinge Leuren

Nog even op de tanden bijten en het is weer zover. Vorige week hard gewerkt; deze week nog meer werk. Vrijdag een poging gedaan om wat op te zoeken voor de website van Vivès. Het zal me nog moeite kosten om verschillende login-pagina’s te maken. Zaterdag iet wat meer fut, badje genomen, eten gemaakt. Afgesproken met een vriend om een terrasje te doen. Tussendoor nog m’n kamers ontdaan van stof.

Zondag na het eten naar Varsenare, was er een fietstocht van de Wassenaere — de school van mijn nichtjes. Het was lekker weer, een mooie tocht met opdrachten en vragen. ’s Avonds nog een hapje gegeten en dan tv gezien: Villa Van Tilt en The Spiral. Een nieuwe crimereeks op TV1, niet slecht.

Deze avond op bezoek bij een kennis om een folder voor de verkiezingen te maken. Morgenavond laden we het materiaal van de elektriciteit in. Misschien nog een pintje en dan kijken naar België-Kroatië; kwestie van niet te laat op te blijven want woensdag is het weer werkdag en ’s middags opbouw Leffinge Leuren. Zo gaan we dan de rechte lijn in voor het festival.

De commentaren zijn gesloten.