Waar is mijn verstand gebleven

De weken lijken een beetje eender. Leffinge Leuren goed verteerd; toch wel een weekje moe geweest en afgelopen weekend een verkoudheid gevat. Het zal wel met het herfstweer te maken hebben. Een beetje te licht gekleed en ook een beetje de vermoeidheid die nog in de kleren zat. Gisterenavond eens vroeg in bed gekropen en ik moet toegeven het heeft geholpen. Vandaag was ik fris en monter; om maar over het werk op de scholen te zwijgen.

Woensdag en donderdag heb ik in de kunstacademie een mobile gemaakt met de vogeltjes van Twitter. Deze heb ik de week voordien overgetrokken in Illustrator en afgedrukt. Daarna een kopie genomen, uitgeknipt en overgetekend op karton. Mits de hulp van een medestudente van de klas is alles toch nog klaargeraakt. Ik geloof dat het vrijdag in het gerestaureerde postgebouw moet staan. Eventjes een ‘tussenopdracht’ van het atelier Interactieve Media.

Afgelopen zaterdag naar de film geweest met de maten. Bourn Legacy, een actiefilm die van de onwaarschijnlijkheid aan elkaar hangt. Voor de film, het was de laatavondvoorstelling, nog een pint weest pakken in een marginaal café op de dijk niet zover van de Kinépolis. Het was een belevenis als een ander. Na de film kon ik niet vlug genoeg thuis zijn, plassen dat ik moest. Zondag was er normaal een aperitief concert van de Nieuwpoort Concertband maar wegens het slechte weer was het afgelast. Dan bij mijn broer en schoonzus gegeten en wat gedronken; het was een luie zondagmiddag. Ik ging nog wat werken, niet dus.

De commentaren zijn gesloten.