• Waar is mijn verstand gebleven

  De weken lijken een beetje eender. Leffinge Leuren goed verteerd; toch wel een weekje moe geweest en afgelopen weekend een verkoudheid gevat. Het zal wel met het herfstweer te maken hebben. Een beetje te licht gekleed en ook een beetje de vermoeidheid die nog in de kleren zat. Gisterenavond eens vroeg in bed gekropen en ik moet toegeven het heeft geholpen. Vandaag was ik fris en monter; om maar over het werk op de scholen te zwijgen.

  Woensdag en donderdag heb ik in de kunstacademie een mobile gemaakt met de vogeltjes van Twitter. Deze heb ik de week voordien overgetrokken in Illustrator en afgedrukt. Daarna een kopie genomen, uitgeknipt en overgetekend op karton. Mits de hulp van een medestudente van de klas is alles toch nog klaargeraakt. Ik geloof dat het vrijdag in het gerestaureerde postgebouw moet staan. Eventjes een ‘tussenopdracht’ van het atelier Interactieve Media.

  Afgelopen zaterdag naar de film geweest met de maten. Bourn Legacy, een actiefilm die van de onwaarschijnlijkheid aan elkaar hangt. Voor de film, het was de laatavondvoorstelling, nog een pint weest pakken in een marginaal café op de dijk niet zover van de Kinépolis. Het was een belevenis als een ander. Na de film kon ik niet vlug genoeg thuis zijn, plassen dat ik moest. Zondag was er normaal een aperitief concert van de Nieuwpoort Concertband maar wegens het slechte weer was het afgelast. Dan bij mijn broer en schoonzus gegeten en wat gedronken; het was een luie zondagmiddag. Ik ging nog wat werken, niet dus.

 • De dag nadien

  Een lange week voor een muzikaal weekend. Uiteindelijk alle taken afgewerkt gekregen en dan naar het festival. Vrijdag is me enkel het optreden van Triggerfinger bijgebleven. Voor de rest voelde het vrijdag minder goed aan; vraag me niet naar het waarom.

  Zaterdag staan tappen in het café De Zwerver. Weinig volk, enkel bij het optreden van King Tuff was er wat volk en een weinig werk. Nadien nog wat met de maten zitten kletsen aan het Café Restaurant met een drankje. Afin drank genoeg!

  Zondag enkele mooie optredens gezien: Spinvis, Absynthe Minded ook Staf Benda Bilili was leuk. Niet al te lang getrokken want maandag is werkdag. Nog een werkje hier een klapje op MSN daar en een verward hoofd. Hoogst tijd om op te houden en in bed te kruipen.

 • Leffinge Leuren

  Nog even op de tanden bijten en het is weer zover. Vorige week hard gewerkt; deze week nog meer werk. Vrijdag een poging gedaan om wat op te zoeken voor de website van Vivès. Het zal me nog moeite kosten om verschillende login-pagina’s te maken. Zaterdag iet wat meer fut, badje genomen, eten gemaakt. Afgesproken met een vriend om een terrasje te doen. Tussendoor nog m’n kamers ontdaan van stof.

  Zondag na het eten naar Varsenare, was er een fietstocht van de Wassenaere — de school van mijn nichtjes. Het was lekker weer, een mooie tocht met opdrachten en vragen. ’s Avonds nog een hapje gegeten en dan tv gezien: Villa Van Tilt en The Spiral. Een nieuwe crimereeks op TV1, niet slecht.

  Deze avond op bezoek bij een kennis om een folder voor de verkiezingen te maken. Morgenavond laden we het materiaal van de elektriciteit in. Misschien nog een pintje en dan kijken naar België-Kroatië; kwestie van niet te laat op te blijven want woensdag is het weer werkdag en ’s middags opbouw Leffinge Leuren. Zo gaan we dan de rechte lijn in voor het festival.

 • Notities over het werk

  Als een mens niet bijhoudt wat hij zoal uitspookt in de week, dan vergeet je gewoon wat je allemaal gedaan hebt. Net zoals vorige week. Veel bezig geweest om alles in goede banen te krijgen op de lagere scholen. Bijna elke dag langer bezig geweest. Zelfs vrijdagmorgen gaan werken. Normaal werk ik op vrijdag voor mezelf; wanneer ik dat werk nog zal doen deze maand, het is me een vraagteken!

  Afgelopen weekend was eentje om in te kaderen. Vrijdagavond naar een fotoreportage van vrienden gaan kijken, een paar pintjes gedronken en me wel geamuseerd. Zaterdag een laptop van een collega opnieuw in orde gezet (hd was stuk na een ongelukje). ’s Avonds niet meer weggeweest. Zondag was er barbecue voor de medewerkers van Leffinge Leuren. Een beetje teveel pintjes voor aperitief gedronken en thuisgekomen het moeten bekopen…

  Zo werd het weer maandag, nieuwe afspraken en weer langer gewerkt. Ik hou het wat in de gaten dat het deze week wat minder laat wordt. Ik wil een beetje uitrusten deze week, dat ik weer in vorm ben tegen het festival in Leffinge. Wie weet wie zijn haren dan pijn zullen doen? Deze week ook weer starten met de kunstacademie en ik heb nog geen flauw benul wat ik dit jaar zal doen. Geen tijd gevonden om Unity te installeren en uit te proberen…