Alles onder controle

De dagen glijden voorbij als ware het zandkorrels die tussen mijn vingers glippen. Tegen de tijd is geen kruid opgewassen. Proberen in het nu te leven kan helpen; net zoals een beetje MindFulness. Ik moet dringend weer wat boeken gaan lezen. Helaas zit ik telkens met computerwerk die de boel komt verstoren. Woensdag laat bezig geweest aan een login systeem en per categorie gebruiker een loginpagina voor de website van Vivès. Uiteindelijk ben ik toch in mijn opzet geslaagd.

Woensdag ben ik niet op de kunstacademie geraakt. Donderdagavond mijn mobile met twitter-vogels voor het postgebouw hersteld. Aanvankelijk had ik die met te zware houten dragers gemaakt. Alles was afgezakt en dan maar met ijzerdraad nog eens over gedaan. Aan het eind van de les de hele boel ingepakt in een doos van een Medion-televisie.

Vrijdagmorgen naar Brugge geweest, een korte vergadering en voorstelling van het systeem op mijn laptop. Eerst lokaal uittesten om daarna naar de productieserver over te zetten. Na het eten wat gerust daarna nog op mijn computer bezig geweest voor Vivès en het school, telkens aanpassingen aan de website uitgevoerd.

Zon, zee en zin. Drie woorden om zaterdag te beschrijven: teamdag van de Gerststraat. Het was een leuk dagje. Een beetje van alles gedaan: de beiaard bekeken op het wapenplein van Oostende. Gaan petanken op het strand, onze eigen cocktail gemaakt in een leuk caféetje. Het lolligste was de lachtherapie, af en toe was het er eens over. Afin zondag niet veel meer uitgespookt, veel te laat opgestaan, ’s middags wat notities genomen en nog op mijn laptop bezig geweest (proberen MD5 hashes te kraken). ’s Avonds gekeken naar The Spiral, was wel goed vond ik…

De commentaren zijn gesloten.