Eens geen zin

De hele week mijn bezigheden gehad. Woensdag was er geen kunstacademie wegens treinstaking en donderdag ben ik niet geweest wegens een feestje op school. Wat helpen opruimen en opgestapt toen de rest ook  vertrok. Het was na twaalf uur voordat ik in mijn bed raakte en zo had ik vrijdag écht geen zin. Geen zin om op  te staan, geen zin om wat uit te steken. Zelfs zo weinig zin dat ik niet meer weet wat ik gedaan heb.

 

Zaterdag was ik uitgerust; ik had ik er weer zin in. In de voormiddag even relaxed een bad genomen, om eieren geweest naar de buren. Daarna eten gemaakt en wat op de computer bezig geweest. De kamers gepoetst en dan nog om boodschappen naar Oostende (Kruidvat, Standaard boekhandel en optiek Piers) gefietst. Na  het avondeten nog wat gelezen en tv gekeken; naar Louis Theroux op Ndl3.

 

Zondagmiddag ben ik naar het Az Damiaan geweest. Het was open bedrijvendag. Een oude klaskameraad gezien en samen met zijn ouders doorheen de nieuwbouw geslenterd. Heel wat gezien en achteraf bekeken was ik blij dat ik er geweest was want aanvankelijk had ik geen zin om te gaan. Op een deftig uur weer thuis koffie gedronken en na het eten op MSN gezeten, het kan ook niet elke dag kermis zijn.

De commentaren zijn gesloten.