Verkiezingen

Ik zit hier wat te suffen voor mijn computerscherm. Enkele gedachten gaan door mijn hoofd: het gaat over computers, updaten, servers en wat ik allemaal gedaan heb vorige week. Dinsdagavond en woensdagmiddag wat helpen met snoeien. Ik ben naar de kunstacademie geweest, heb op school mijn ding gedaan en ga maar door… een week is zo voorbij.

Vrijdag wat op computer gewerkt, één en ander nagekeken, ook voor school. ’s Middags naar Oostende geweest. Afgesproken met enkele collega’s om wat te gaan drinken in het Waterhuis, binnen geweest in de Standaard Boekhandel. Om lenzen geweest en daarna naar de bibliotheek gereden. Daar hebben ze weinig of niks over Interactieve Media. ’s Avonds gekeken naar de Rode Duivels en gezien dat het goed was.

Zaterdagmiddag wat opgezocht voor de kunstacademie. Ik moet dringend werk maken van een eindproject of afstudeerproject. Ik heb er geen flauw benul van wat ik wil gaan doen. Zo ben ik wat aan het testen in Unity (software om games te ontwerpen), heb ik uitleg gekregen rond Scratch (programma om eenvoudige zaken te programmeren). Ik keek ook even naar Arduino maar ik vermoed dat dit wat te hoog gegrepen zal zijn, net als Pure Data.

Voor je het weet is het zondag: gemeenteraad en provinciale verkiezingen. In een kleine gemeente stelt dat niet veel voor. Een paar bolletjes kleuren en je bent ervan af. Of het een verschil zal maken zullen we de komende jaren wel ondervinden. In de grootste stad van Vlaanderen is er een nieuwe ploeg die van start mag gaan onder de leiding van Bart De Wever. Als dat maar goed zal aflopen… het belooft in ieder geval voor de federale verkiezingen van 2014.

De commentaren zijn gesloten.