Verbin-ding

De tijd gaat hard! Zo heb ik vorige week veel opgezocht voor de kunstacademie. Ik wil én zal mijn eindwerk tot een goed eind brengen. De Kinect van Microsoft werd mijn uitverkoren speeltje. De woensdag prijzen vergeleken op verschillende sites. Donderdagvoormiddag, toen ik inkopen deed voor school, die zien liggen in de Mediamarkt en er ’s avonds nog om geweest.

De volgende ochtend alle benodigde software geïnstalleerd; na goed een uur was de klus geklaard. Een paar kant en klaar projecten in Greenfoot werkten uit het doosje. Nu bestaat de uitdaging erin zelf wat te fabriceren. Lees programmeren in Java. De voorbeelden zijn schaars, de code is moeilijk maar waar een wil is is een weg.

Zaterdag niet zoveel gedaan. ’s Morgens wat op de laptop bezig geweest en ’s middags naar de reünie van het Sint Andreas waar ik in 1992 afgestudeerd ben. Er waren slechts drie studentes van hetzelfde afstudeer jaar. Armoede troef dus. ’s Avonds nog een pint weest pakken in de Zwerver, waar er een fuif was met DJ Tyler. Niet zo lang gebleven, op het gemak weer naar huis gereden.

Zondag een snipperdag genomen. Ik was zelfs te lui om te gaan wandelen. Dat zegt wel genoeg denk ik. Gisteren nog bezig geweest voor Zeno praktische filosofie. Blijkbaar een communicatiefout bij Telenet ivm het draaien van een Drupalsite. Ik heb een Apachewebserver nodig en het abonnement was destijds gewijzigd naar een Windows IIS webserver. Afin niet dat dat onoverbrugbaar is maar toch liever een linuxbox.

De commentaren zijn gesloten.