Herfstvakantie

Een paar dagen bij mijn broer gaan helpen: dampscherm plaatsen in de garage. Een dagje computerwerk: voormiddag omschakeling iLine naar Business Pro abonnement op één van de scholen. In de namiddag een laptop gaan opschonen. De helft van de vakantie ging voorbij zonder dat ik iets voor mezelf heb gedaan.

Allerheiligen met mijn broer en zijn gezin thuis gevierd. Het was een leuke dag met een lekker etentje en bijhorende drank. Vrijdag een snipperdag genomen: op mijn laptop bezig geweest maar niks wezenlijks gedaan; noch geschreven. Wat gechat en gesurft. Vaag een poging ondernomen om iets in Greenfoot te doen, maar ver ben ik niet geraakt.

Zo werd het weer weekend. Een dagje bij mijn broer geholpen en ’s avonds met vrienden op de stap geweest. Zondag om een tante gereden en thuis samen aan tafel gezeten. Terug naar Veurne gereden met vader en tante. Op ziekenbezoek bij een andere tante, een oom en even binnengesprongen bij nog een oom. Na de afwas en het avondeten nog wat tv gekeken. Zo werd het weer school voor ik het wist.

De commentaren zijn gesloten.