Het uur van de eenzame wolf

Vorige week een normale werkweek gehad, geen speciale zaken. Enkel een harddisk van een server die stuk was. Gelukkig heb ik nog de backup staan. Donderdag zal ik een tweede poging ondernemen om die computer weer in orde te zetten. Het moet wel lukken; het is de vorige keer ook gelukt. Linux I like it. Alleen de commando’s zijn zo moeilijk om te onthouden.

Maandag en dinsdag na school wat zitten lezen in We zijn ons brein van Dick Swaab. Interessant boek over de hersenen en de werking. Woensdag en donderdagavond, zoals gewoonlijk, naar de kunstacademie gegaan. Niet veel gedaan, wat opgezocht, en afgesproken voor zaterdag.

Vrijdagmorgen bankzaken gedaan en ’s middags naar Oostende gefietst. Naar de bank om uittreksels, daarna binnen gesprongen in de Standaard Boekhandel om een boek en een tijdschrift en tot slot met enkele collega’s afgesproken om wat te drinken in het Waterhuis. Thuisgekomen gegeten, even het begin van een film gezien, dan naar de medewerkersdrink van Leffinge Leuren in de Zwerver. Niet te lang gebleven.

De volgende dag waren we afgesproken met een aantal mensen van de KaZ om een tweetal tentoonstellingen te bezoeken in Brussel. Een in Imal en een in Wiels. De eerste was interessant; de tweede was een beetje gapen tegen de vaak. Thuis omstreeks negen uur; wat gegeten en dan naar vrienden om wat te drinken. Bleek om een verjaardag te gaan… Niet meer meegegaan naar de Zwerver want het was al laat.

Zo werd het zondag: na de middag wat zitten rusten en even gedut. Hierna een wandeling van een uur gemaakt. Kwestie van wat in beweging te zijn, dan koffie genuttigd, de afwas gedaan en wat op mijn laptop bezig geweest. Na het avondeten naar de twee programma’s van Bart De Pauw gezien Quiz me quick en dat andere waar ik nu niet op kan komen…


De commentaren zijn gesloten.