Verloren tijd

In tegenstelling tot vorige week weet ik deze avond weinig boeiends te vertellen. Afgelopen week is voorbij geslopen. Woensdagmiddag en -avond heb ik niks uitgespookt. Ik zou thuis wat verder werken aan het Kinect-project voor de kunstacademie. Mooi niet dus. Donderdag wel naar de kunstacademie geweest maar evenmin veel gedaan.

Op school de gewone dingen: kapotte harddisks = herstellen van computers. Als afwisseling eens een lesje geven: 'hoe een klasblog te maken’ tijdens een pedagogische studiedag. Zo werd het vrijdag: weerom veel intentie maar weinig of niks gedaan. Een nieuwe schijf gebrand met Gparted op, heb ik nodig voor school. De download duurde een eeuwigheid. Toch eens kijken om internet aan te passen en over te stappen op VDSL?

Zaterdag een uur of drie voor school zitten rammelen aan een website waar een enquête voor de leerkrachten op komt te staan. Uiteindelijk toch nog een redelijk resultaat bereikt. Zondag was er een jaarmis voor mijn grootouders langs moeders zijde. Na de eucharistie wat gaan eten met tante en mijn dooppeter in Diksmuide (aan de overkant van de Ijzertoren). Thuis gekomen mail bekeken en wat zitten kletsen op MSN. Na het eten wat tv gekeken.

De commentaren zijn gesloten.