De Sint en andere verhalen

Een muziekje op mijn Apple G5 (ik weiger die pc te noemen)  en daarbij een blogje schrijven. Soms kan het leven eenvoudig zijn… Zolang je maar geen uren moet zoeken op iets dat je toch niet vindt. Zoals afgelopen dagen voor de enquête die ik in een website gegoten heb. Het is één groot webformulier waar de collega’s straks naar hartelust meerkeuze vragen zullen mogen beantwoorden. Het is een zelfbevraging rond De tien competenties van een leerkracht.

Gisteren is mijn broer met zijn gezin afgekomen. De Sint was langs geweest voor de nichtjes. Alleen heeft de mama het niet zo goed aan boord gelegd: ze had nog twee geschenkjes mee die in haar handtas zaten. De kleinste had die zien zitten in de tas en was dan ook verbaasd toen die wat later bij het snoep en lekkers van de Sint stonden. Volgend jaar wordt de Sint een maat voor niks, zelfs nu viel die een beetje door mand. Ja de meiden worden snel groot. Wat later zaten ze samen te schaken.

Het wordt eens hoog tijd dat ik nog tijd vindt om verder te schrijven en te lezen. Ik probeer ’s avonds na het werk nog wat te lezen en soms lukt dat, vooral op maandag en dinsdagavond. Woensdag en donderdag zit ik op de kunstacademie en vrijdag en in het weekend lees ik andere dingen zoals de krant en ook wel eens een computertijdschrift. Straks misschien nog wat televisie zien of anders wat chatten?

De commentaren zijn gesloten.