Checklist

Het bijhouden van nog uit te voeren takenlijstjes is één van mijn favoriete hobby’s. Ik vind het altijd mega-fantastisch om dan te kunnen afstrepen van wat ik reeds gedaan heb. Zo heb ik vrijdag en zaterdag aan een nieuwjaarskaartje gewerkt. Vrijdag enkele schetsen gemaakt. Zaterdag, na het opnieuw installeren  van mijn printer/copier, de tekening uit mijn schets- annex notitieboek gescand. De tekening daarna in Photoshop overgetrokken met een Wacom tekentablet, ingekleurd en afgedrukt. Tot slot heb ik het kaartje digitaal opgeslagen om te versturen via e-mail. Hou jullie mailbox in de gaten, één dezer dagen komt er een mail met wensen.

Straks, na het eten, de ingekomen inktpatronen in mijn printer stoppen. Eerst een hap eten, zodat ik weer sterk sta. Normaal neem ik eerst een boek als ik thuiskom en lees ik wat. Deze middag een mail gekregen om een adres aan te passen op een website, zo heb ik me maar ineens achter de Mac gezet. Lang geleden dat ik zo vroeg mijn wekelijkse blog schreef.

Ik vind het vreemd dat de usb-stick, die ik terzelfder tijd met de inkt heb besteld, achterwege blijft. Ik vind zelfs het pakketnummer niet terug op de site van de koerier, laten we er een gok op wagen dat ik morgen meer weet? Al ben ik blij dat het ene pakje deze middag reeds aangekomen is; soms werken ze bij de Post. We leven in hoop voor de andere levering. Kopen via internet is altijd een beetje een avontuur.

Nog een paar dagen werken en we vieren het einde van dit jaar. Woensdag een kerstfeestje met een school; donderdag vieren we op de kunstacademie. Ik zal me nog een lijstje met aan te schaffen cadeaus moeten maken. Wie geef ik wat met nieuwjaar? Dat wordt een dagje shoppen… Als het weer wat in orde blijft zie ik het wel zitten. Niks sneeuw of regen, voor mij hoeft een witte kerst niet per sé al is het wel een mooi zicht.

Commentaren

  • Ik vind een witte kerst altijd wel leuk, was jarenlang met kerst met mn ouders in Duitsland in de sneeuw, dit jaar een natte bedoening hè.
    Goed nieuwjaar.

    grtz Danique

  • Op naar een formidabel 2013!

    Grtz Bart

De commentaren zijn gesloten.