Oudejaar

Een dag zoals (g)een andere. Vandaag heb ik wat gelezen, wat in de keuken geholpen, na de middag op mijn bureau de notities van afgelopen jaar overlopen en er een compilatie van gemaakt. Een kop koffie genuttigd en dan gekeken naar wat ik het afgelopen jaar als titels gebruikt heb voor de berichten op mijn blog.

Je staat er niet stil bij, elke week één bericht, levert aan het eind van het jaar een mooi overzicht. Veelal had ik het over school, computers, vakantie, de kunstacademie, af en toe eens over internet, web(sites), Theater aan Zee of Leffinge Leuren. Het is een mooi jaar geweest. Geen uitspattingen, of toch bijna geen, er is voor mij niks emotioneels gebeurd. Laten we hopen dat het volgend jaar even mild mag zijn.

Als ik de afgelopen week overloop dan ben ik redelijk tevreden. Ik heb kunnen lezen, een aantal kortverhalen afgewerkt en ook een novelle afgerond. De kortverhalen heb ik naar Deus Ex Machina gemaild. Wie weet krijg ik wel positief nieuws volgend jaar, later meer hierover. Laten we er allen een gezellige avond van maken en toasten op een nieuw en liefdevol jaar. Santé!

Commentaren

  • En is je jaar goed begonnen?

    Liefs Danique

  • Rustig Danique, het jaar is rustig begonnen.

    Groet,
    Bart Deleyn

De commentaren zijn gesloten.